Juli - Super MC tur

Harzen turen i uge 29, mandag d. 15. juli – 18. juli. 2013.

Hej venner!

Så har jeg reserveret/booket 3 stk ferieboliger i Hahnenklee og lejen inkluderer el, vand og varme, slutrengøring (obligatorisk) samt parkering.
Der reserveret 5 linnedpakker med dyne og pudebetræk, lagner og håndklæder. Morgen buffet i 3 dage er reseveret. Den særlige turistskat, 2.30,- Euro pr. person pr. dag er ikke inkluderet i lejen, men skal afregnes kontant på feriestedet.

Pris for det hele er 4870,- kr, og der skal betales forskud på 25% – kr. 1220,- senest d. 6 marts 2013 (det har jeg betalt! – lagt ud).

Så I bedes at betale 974,- kr. til konto nr. 9521 6220413035, Danske Bank senest 1. maj. 2013 – jo før jo bedre..
Når vi har betalt restbeløbet, modtager jeg lejeaftale, turforslags-guide til Harzen, information om feriestedet og kørselsvejledning.

Link til feriebolien 22: http://www.ferielogi.dk/dk/tyskland/harzen/hahnenklee/feriebolig_22/bocksberg-blick_hahnenklee.htm 

Vi er 5 mand og der er plads til een person mere, så hvis I kender nogen der har lyst – så bare sig til den vedkommende….. spred rygtet rundt.

Jeg glæder mig at få nogle fede dage med masser af sving i Harzen på VFR….sammen med jer!

Mvh.

Jørgen.

Afrejse:

Mandag d. 15. juli

 

Hjemrejse:

Torsdag d. 18. juli

 

Sted:

Harzen

 

Krav til deltagere:

Super rutinerede MC-kører

 

Indhold på turen

Køre så mange KM om dagen som muligt, uden ”ophold”/besøg etc.

 

Udrejsen

Der køres på motorvej til Seessen fra Danmark UDEN pauser.

 

Sted/overnatning:

Meddeles senere

 

Max deltagere antal:

6

Deltagere:

Jørgen

Brian

Ole S

Bjarne V

Bo Iversen.

Ledig - kontakt Jørgen S.

Rejsebeskrivelse

Rejsebeskrivelse

 

Vi mødtes mandagen kl. 10:00, alle 6 mc’ere, fuldtanket ved Hylkedal resteplads, og efter en kort pause kørte vi direkte derned men fart omkring 120-130 km/t – der var temmelig meget trafik på vejen derned. Vi mødte det første lange kø tæt for Hamburg, men da vi nemt og på en forsvarlig måde (lav hastighed og stor hjælpsomhed fra de tyske billister) kørte vi hurtigt igennem køen, ved at køre imellem rækkerne – super godt. Vi holdt 3-4 pauser derned, og ankomst til Hahnenklee kl. 17 tiden…

Efter indkvartering og lidt hvile kørte vi en aftens tur op over Harz nationalpark og fik aftens mad ved restaurant i Torfhaus – stedet er kendt for mange mc-træf og der var da osse flere mc’ere der holdt parkeret. Fantastisk vejr og vejen derop er osse fantastisk, gode brede veje og ikke så mange biler, så det var rigtig fedt at køre derop.

Vi fik super lækker morgen mad med alt der behøves ved morgen bordet, og så har vi kørt ruter som jeg havde lavet hjemme på forhånd, og vi besøgte bl.a Kyffhauser, et mindested for en tysk kejser og vejen derop er super fedt – 36 sving på 4,5 km…og der var rigtig mange mc’ere der kørte op og ned – nogle kørte flere gange op og ned. Det var skægt, men vi skulle osse passe på, da nogle som kom ned eller op kørte virkeligt stærkt.

De andre dage, har vi kørt igennem flotte dale, natur, smukke gamle byer, set store dæmninger, kørt igennem tunneler og lavet en masse larm, besøgt Wernigerode Slot, som har en flot udsigt ud over byen,

et meget hyggeligt sted. Vi har kørt fra 240 – 275 km hver dag, og det er udelukkende sving, bakker og små bjerge kørsel – sjov oplevelse.

Desværre måtte vi lave lidt om på programmet, da een Suzuki havde problem med bagbremse, og efter et besøg på en Suzuki værksted ved Bad Harzburg, 30 km fra Goslar, viste sig at bremseklodser var totalt færdige – så nye på og så kunne vi forsætte ruten uden problemer.
Samme dag var der osse en Suzuki der løb tør for benzin…hmmm?? – men fremover skal man tanke alle sammen, uanset om man kun skal tanke en halv tank fuld – og man skal ikke køre på chancer og håbe…. husk det Suzuki folkene…hehe.

På vejen hjemad, kørte vi lidt motorvej til Hannover og drejede fra og kørte ad landeveje til Munster og så pansertank museum, det var spændende – men brugte for lidt tid, da vi skulle igennem Hambrug

inden myldretiden, og vi nåede det og kom forbavsende nemt igennem Hamburg.

Det er lidt anstrengende at køre på motorvej, men bestem det bedste, da vi henter meget tid på ankomst og hjemad….. Og selvfølgelig var vejret perfekt, måske en anelse for varmt men bedre for varmt end “Varde-regn”.

Alt i alt en rigtig vellykket tur, uden uheld og masser af dejlige timer med SignRiders og jeg glæder mig allerede vi skal derned igen på et eller andet tidspunkt.

Pt. er der snakket om en Norges tur til næste år (2014) – men intet er på plads endnu…. Var det noget for dig?

Flere havde spurgt hvorfor det hedder “herre – tur” men det var ikke fordi der ikke må komme damer med – det var mere ment som Jer der er mere erfarne – kan køre mange km, og kan køre i en hel dag uden

for mange pauser – derfor jeg kaldte det “herre-tur”.

Tak for en dejlig tur med Jer deltagere.

Skrevet af JBG.

Flemming har lavet en kort video fra Harzen - kan ses her: http://www.youtube.com/watch?v=6K5mdGbJKj8&feature=youtu.be