Folmer

Hej med jer alle.
 
19.06 Fyn tur
 
Vi 12 mcisterne og 3 koner/veninde meldte hos Folmer. Folmer afviste et par der ville komme med deres bil. Dem som kører med mc, er velkommen. Men der kom alligevel et par der tog bilen med trods Folmers holdning. 
Folmers fødselsdag blev fejret med alt lige fra tillykke til den helt store morgenfest med dejlige morgenmad.
Vi startede kl. 12 og drønede ud af Nårup til Nårup Herregård og Skoda`museum (3 km). Men den var lukket. 
Ruten passerede Fyn: køretur fra Glamsbjerg til Helnæs og videre til Faaborg, skulle se på Fåborgs gamle fængsel, men den er lukket. Lidt gåtur og fandt en statue (mand og tyr), så mandens kæmpe pik, wow. Vi kørte videre i dels en længere snørklet tur mellem Fåborg og Vissenbjerg.
 
Regnvejret truede flere gange på os og vejret øsede voldsomt tilsidst ved Polles kro. Vi hyggede med kalvmiddag til hver…
 
Vores forventninger var lidt for høje, og vi burde have set Danmarks største sten, der findes nær den lille by Hesselager. Den hedder Damestenen. Findes også flere steder, evt. 10 vikinge danske høvdinges møde ved Vomark skov. 
Tak for turen, Eli og Folmer….  Vi ses i næste år….
 
Leon

Hjejle lukning

Årets sidste fælleplanlagte tur fandt sted lørdag d. 18. sept. med en køretur til Silkeborg.

En lille eksklusiv gruppe på 10 MC’ister mødtes på havnen i Vejle.
Herfra kørte vi til Gudenåens udspring, hvor Carina og Jørgen diskede op med en kop kaffe og lidt mundgodt (desværre ikke Carina’s brunsvigere :-) ).
Herefter kørte vi ad små veje til Silkeborg, via de forskellige søer. Dejlig natur, og vi var heldige med vejret. Der var solskin, men en kraftig blæst.
Vi havde valgt ikke at følge kollonnekørslen, og i stedet kørte vi direkte til Hjejlekiosken. Her var vi de første som fik en grill pølse. At det blæste fik både arrangører og Jens Chr. at mærke.
Først så blæste øl/pølseteltet omkuld (det vejde 350 kg) og senere så sad Jens i vindretningen, og fik først Ole RCs halve fadøl blæst over sig, og senere Jens’s egen næsten hel fulde fadøl over sig. Det var ikke rart at køre bag Jens på vejen hjem - han stank af fadøl :-) .

Vi skiltes i flere grupper. Nogle skulle hjem for at nå noget, så de kørte først. Til sidst var vi en lille gruppe der kørte hjemad kl. 15.00, og ad små veje kørte vi til Middelfart, hvor vi fik den obligatoriske is.
Herfra kørte Bo og Ole RC mod sjælland, mens Jens og Ole S. ikke havde så langt igen.

En fantastisk dag vel overstået, i selskab med dejlige MC venner.
Trist at dette måske var årets sidste fælles køretur :-( - hulk snøft.

Herunder er Jørgens billeder - og via dette link den officielle Hjejle billeder (man kan bl.a. lige ane Bo Meier på et af billederne) samt dette link hvor bl.a. Ole RC er med på!.

Hvidsten Kro

Lørdag d. 7. august 2010

Gruppen samledes på de tider som Leon havde lavet – perfekt.
Så gik turen ellers på motorvejen til nord for Aarhus, hvor Bjarne Hvidsten og hans kone lavede en flot morgen bord ved en pendler plads og markeret det med et dannebrog flag. Fornemt!
Så kørte vi direkte til Grenaa kører videre ned over Randers Fjord ved Mellerup og tager færgen. Derefter kørte vi direkte ned til Hvidsten Kro efter vi stod af færgen.
Kroen var et rigtigt godt sted, spændende historie om kroen, der var lang ventetid da der var mange mennesker på kroen, så betjeningen gik jo osse et stykke tid med.
Vi blev enige om at køre op til Hadsund, hvor vi fik sagt farvel til Karl Erik og vi kørte videre af de små snoede veje langs med Mariager Fjord, ned over forbi Fussing Sø, over en lille by Ålum, der var et område der lignede Norge – et rigtigt smuk område - med fede sving og bakker.

Vi afsluttede dagen ved Hjejle Kiosken kl. 16:45 – lidt senere end beregnet.

Jørgen

Løvfald

Hej med Jer.

Dejligt at se så mange der dukkede op til én af sæsonens sidste ture, vejret var flot, varm og vindstille.

Vi samledes ved Q8 i Bramdrupdam, og kørte ad små snoede veje som JBG havde strikket sammen via GPS til Jels Sø.

Der var mc, veteran og amerikaner bil træf… den sidste for i år, og så var gratis kaffe på stedet og vi blev på stedet i en god time, hvorefter vi satte kursen videre til Hejlsminde. Der holdt vi osse i et kvarters tid, hvor nogle af os fik pølse eller is….et dejligt sted med vand og lystbåde.

Så videre til Løverodde, som ligger ved Kolding Fjord, et meget yndet sted da man kan se Skærbæk havn og Skærbæk værket på den anden side, der var osse mange mennesker på stedet og nyde det flotte vejr som det var i dag.

Vi ses til en anden tur.

Mvh. JBG.