Januar 2008

I tre biler kørte vi SR deltagere en tur til stor MC messe i Hamburg.
Udstillingen fyldte 5 haller samt noget første sal.
Det var også her Jørgen fik smagt på en speciel udgave ef an Carry-Wurst - noget som harforfulgt ham siden.

Det var en stor udstilling. Efter udstillingen kørte vi forbi Louis og fik handlet lidt ind.

En dejlig - men lang - dag.

 

Lørdag d. 14. februar

Hej alle.

Så har jeg igen været på messe – MC Show i København, Bella Centret. Og det var fordi jeg blev tilbudt af en kammerat fra VFR klubben om jeg ville holde ham til selskab på vejen derover – det kunne jeg jo ikke sige nej tak til.
Hermed nogle billeder og jeg kan sige at messen lignede stort set ligesom i Herning, dog var Belle Centret noget mindre plads end i Herning og dermed var der trangt at gå derovre. Det var jo også på en lørdag, så klart flere mennesker. Det var flere stande med lokale mc klubber deriblandt VFR klubben.
Der var især én stand som var spændende og det var Køge MC Center som afholdt ”Hollandsk” auktion, som går ud på at for hvert time der gik, faldt prisen på brugte udstillede MC’ere med 3.000,- kr. Det kunne godt være spændende om forretningen fik solgt ud af lageret, for der var faktisk mange pæne MC’ere på standen. Inden jeg kørte hjem så jeg kun 4 stk solgte.  
Og Jeg mener auktionen startede ved 13-14 tiden, så hvis ikke mc var solgt inden kl. 18:00 kunne man spare15.000,- kr.
Tak for sidst til Jer, som jeg mødte: Ole R.C, Thomas Gul, Bo Iversen, Niels Peter Mundt og Ole RC,s svigerfar. Jeg husker ikke om der var flere jeg mødte..hehe.

 Mvh. JBG.