Lørdag d. 14. februar

Hej alle.

Så har jeg igen været på messe – MC Show i København, Bella Centret. Og det var fordi jeg blev tilbudt af en kammerat fra VFR klubben om jeg ville holde ham til selskab på vejen derover – det kunne jeg jo ikke sige nej tak til.
Hermed nogle billeder og jeg kan sige at messen lignede stort set ligesom i Herning, dog var Belle Centret noget mindre plads end i Herning og dermed var der trangt at gå derovre. Det var jo også på en lørdag, så klart flere mennesker. Det var flere stande med lokale mc klubber deriblandt VFR klubben.

Og Jeg mener auktionen startede ved 13-14 tiden, så hvis ikke mc var solgt inden kl. 18:00 kunne man spare15.000,- kr.
Tak for sidst til Jer, som jeg mødte: Ole R.C, Thomas Gul, Bo Iversen, Niels Peter Mundt og Ole RC,s svigerfar. Jeg husker ikke om der var flere jeg mødte..hehe.

 Mvh. JBG.

 

04.26 Åbent hus

Så har vi igen været ude og trille, og denne gange mødte vi alle hos os i Øster Snede og kørte op til Helle og Bjarne i Skanderborg.Og derfra kørte vi til Aidt for at besøge Rydbergs MC (Honda og Kawasaki) og Pitværkstedet (Suzuki) som havde åbent hus.

Der var mange mc’er og en rigtig fed stemning med grill pølser og medister pølser….gode tilbud på mc tøj, hvor der var nogen af os der udnyttede sig af.Bjarne ledte turen hele dagen og tak for det Bjarne, flot guide arbejde. Og jeg vil rose alle for jeres kørestil, rigtig fedt at være tryg at køre med jer i kolonnen.

SMS med forbehold af hensyn af vejret.

Mvh. CAG og JBG.

12-12 Neumünster

Årets sidste arr. for SignRiders, var en tur til Neumünster lørdag d. 12.dec.2009, til en hyggelig Jule mc messe i Holstenhallen.
Der var ca. 10 som ønskede at deltage, men skrumpede ind til blot 3 mand, Ole S, Benny Friis og jeg, og vi besluttede at gennemføre turen.

Vi kørte hjemmefra ved 08:00 tiden og kunne allerede være der kl. 9:30,men tog ind på en rasteplads for at få et rundstykke og en kop kaffe.

Vel ankomst til Hallen, parkerede lige foran hoved indgang for sølle 3 euro, og der var 5 haller med alt udstyr til mc’er, nye som brugte mc’er var der i hallen.
Der var ikke så mange mennesker da vi kom, så det var meget nemt og komfortabelt at begå sig derinde. Den første stand var en Honda forhandler vi besøgte og kom i snak med én som stod ved standen, (Benny hjalp os som tolk og kan jo tysk) og forhandleren gav os en fin Honda taske (rygsæk) 2 dvd film med Honda motorcykler, så det var jo fint.

Vi så en masse spændende racere, costum, touring, sports og hjemmebyggede mc’er, så jo der var lidt at se på, plus et par flotte piger skulle vi selvfølgelig heller ikke gå glip af… J

Efter en bid hotdogs og en kig i den sidste hal, kørte vi hjemad forbi Louis Mega Shop i Kiel - det lå blot 38 km derfra, og butikken lukkede først kl. 20:00. Så fik vi købt lidt plejemidler og div. reserve dele til vores mc’er. Der var mange gode tilbud netop den weekend.

Vi afsluttede dagen med noget aftensmad og fik købt lidt sodavand og jule slik ved Fleeggaard og inden, da blev vi stoppet af en kæmpe stort Politi afspærring 6-8 km før den danske grænse og blev gennet ind på en større rasteplads og der var nok over 50 politi betjente som undersøgte biler og bagage, det er jo pga. den store klimakonference der finder sted i København i øjeblikket.

Alt i alt en kanon dag og lidt ærgerlig at der ikke var flere med. J J

Benny F, Ole S, og JBG.

Hej allesammen
Onsdag d. 4.marts var vi nogle stykker til foredraget: Helle, Jørgen, Carina, Lars Doktor, Jens, Kim og Bjarne.
Desværre måtte Ole S blive hjemme, da han måte lægge sig med influenza.God bedring til ham.
Biker Jens startede med at fortælle om hans opvækst på Lolland. Hans far kørte på MC, så det er jo nok der interessen er startet. Han syntes det var vildt fed når han en gang imellem fik lov til at komme bagpå. Senere fik han knallert som 16-årig, men den store dag var, da han som 18-årig købte hansførste MC for hele hans børneopsparing. Mens han var lærer på handelsskolen, brugte han meget af hans fritid i div. Biker-klubber i København og omegn.
Det var i den periode at han kom med i tv-serien “Robinson”, og blev en kendt personlighed, og blev head-huntet til at lave tv-progarmmer som:
Biker-Jens i Østen, Biker-Jens Down Underog Et Liv På Grænsen.
Det er helt vildt hvad den mand har oplevet på disse ture. Det vil være alt for omfattende at remse alle disse spændene, interessante, uhyggelige og mærkelige historier op.
 

10.30 Street Fire

StreetFire Custom Car og Bike udstilling i Bella.

Fredag d. 30. oktober betalte jeg 100,00 kr for at komme ind og se lidt MC og Bil - lir!!
Nok de dummeste penge jeg har givet til noget, der ikke var pengene værd.

Personligt fik jeg dog den glæde at få snakket og kørt en lille tur på en Boss Hoss.
Desværre var jeg alene derinde, så ingen billeder af dette.

Det eneste andet lyspunkt var så præsentationen af en ny MC - LaugeJensen MC.
Et spændende input i et trængt marked.

Se billederne, og glæd jer over, i ikke spildte penge og tid på denne udstilling.

En skuffet tilskuer - Ole F6C