Lørdag d. 4. april.

Ole RC, mødte op ved betalingsanlæget kl. 8.45 - helt alene.
15 min. senere kom Niels Peter fra Faxe. Vi ville skynde os igennem anlæget, det var koldt den morgen.

Ca. 45 min. kørte vi ind på rastepladsen ved odense, Kildbjerg, hvor Eli, Johannes, Pia, Brian og Leon ventede.
Vi kørte med det samme videre - stadig lidt koldt - og omk. kl. 10.00 kørte vi over Lillebæltsbroen, hvor Jens Chr., Ole S og Lars D. mødte os på motorvejen. Efter et kort stop, der skal benzin på MC’erne, kom vi frem til Jørgen og Carinas hjem - kl.11.00.

Stor var overraskelsen da vi så, at Helle, Bjarne, Bjarne Friis, Bjarne Hvidsten m. Niels Jørgen som driver og Bjarne Friis bror var mødt op. Så det var en større MC gruppe der kørte fra Jørgen og Carinas hjem (efter vi havde fået en god kop kaffe og kage til - tak!) - ad små veje til Silkeborg.

På turen deltog Døvefilm - og Mette sad som bagsæde pass. bag på Ole RCs MC. Der ud over var Bent og Bo i bil med på turen til Silkeborg. Der vil komme en række udsendelser i Tidens Tegn omkring vores interesse.

Turen i øvrigt bød på rigtig godt vejr, og en fandens masse MC’er.

Næste gang vil vi køre direkte til Hjejlekiosken i stedet for at deltage fra starten.
Alt i alt en god dag.

09.19 Hjejle

Så fik vi overværet Hjejle lukningen, og som noget nyt, var mødestedet flyttet og Hjejle ruten var lavet om til noget længere tur på omkring 45 km. Dog deltog vi ikke, da vi valget at trille en lille tur omkring Horsens og Silkeborg.

Der deltog ca. 3.000 mc’er.

Vi der deltog (Ole S, Jan Sch, Jens Chr. og JBG) startede med at mødes hos JBG kl. 10:00, hvor vi som for det første kiggede hos www.powersport-mc.dk I Hedensted, som denne dag havde åbent hus – en ny mc butik, der stort set specialisere race mc’er og udstyr mc folk som kørte på bane. Der var ikke så meget at se, men de var jo også lige startet op med nyt domicil.

Så kørte vi ad de snoede veje omkring Horsens, Bygholm Sø, Lund og Gedved, hvor vi kiggede ind hos www.mc-importen.dk og vi kørte lige forbi forretningen/firmaet til den nye danske mc/lowrider Lauge Jensen, http://www.magacin.dk/motorcykler/artikler/vis.php?elementID=508&billeder=1#5 dog havde vi ikke tid til at kigge ind.

Så videre til Aidt, til www.pitværkstedet.dk , Suzuki forhandler, hvor Jens Chr. fik lov at prøve en Suzuki Bandit 1250 ccm, en rigtig god allround mc og Jan Sch. prøvede en Suzuki B-King med 185 hk, racer potter og div. tunet udstyr – fed mc og ret vild!

Efter det kørte vi videre (800 mtr!!) til www.rydbergsmc.dk , hvor der også var åbent hus, med gratis pølser og vand i anledning af Kawasaki Ninja, s 25 års salg her i Danmark.

Efter pølserne og vand kørte vi til www.hjejletræf.dk hvor vi mødte Bjarne Viborg og så fik vi en hyggelig eftermiddag med is og sludre med en masse mc’ister og kiggede efter flotte mc’er.

Alt i alt en dejlig dag med masser af sol og næsten ingen vind.

Tak for samværet/turen, drenge – glæder mig til næste gang.

 

Mvh. JBG