Hej med jer!

Vi vil hermed også gerne sige tak for sidst i fredags og tak til Pia og Johannes for deres lækre morgenbord – super fedt! Og for deres fine rutesom førte os igennem Odense By, hvor vi bl.a. kørte forbi Odense Døveforening, Odense Marcipan, Odense Zoo og m. m – jeg husker ikke alt. Så videre til Kerteminde for at få noget at spise i en hyggelig marine cafeteria. Godt mætte kørte vi til Nyborg Havn til Lause’s Grill, hvor MC’ister påbesøg får gratis kaffe. Og Ole S. Kristensen kunne få hans kage …. Hehe J Men han fik den ikke gratis som han håndfast påstod – de lyver altid sådanne nogle Københavnere…..Puha!!  haha JDerfra kørte Sjællændere hjem og vi rest kørte ad små snoede veje tilbage til Middelfart, hvor vi skilles Jyder og Fynboerne.Vi (CAG og jeg) kørte Helle hjem til Skanderborg og efter det kørte vi en lille tur rundt ved Skanderborg Sø og nød det flotte solnedgang.
Da jeg og Carina kom hjem kl. 22:00 ind i vores garage, stod triptællerne på 430 km, så der blev lige brændt noget saft (benzin) af J!! Hehe!!Jørgen

Afslutning af DDLs landsmøde 2008

Søndag, deltog kun jeg sammen med Ole R.C, Lars Doktor, Jens Chr, Eli og Ole S. da havde vi også en kanon dag (måske en anelse drengerøvstur??), og der kørte vi fra Congres Centret en smut hos Jens Chr, s datter som boede ikke langt derfra og hilste på hende. Så videre til Frøbjerg for at besøge Folmer og se hans nye Yamaha Viago 750, et flot velholdt eksemplar. Vi blev forkælet med kaffe og kage og Folmer viste os rundt i hans ejendom og omegn. Tak til Folmer for hans fine gæstefrihed!

Så kørte vi til Faaborg Havn for at få noget at spise ved den lokale grillbar. Målet egentlig var til Langeland for at spise pøl… nej nej for at køre omkring J Men vi vendte om i Svendborg Havn pga. tidmæsigt årsag, og så kørte vi til Ringe for en kop kaffe og kage ved den lokale bager. Ole og Eli kørte hjem, mens rest af os kørte mod Glamsbjerg via Brobyværk og ad de små snoede veje (dem var der rigtig mange af – weeeee!!!) til Middelfart, hvor vi skilles hver for sig og kørte hjem.Jeg har taget en masse billeder….. dem fra den 1. dag (fredag) må I se på vores hjemmeside og dem fra i søndags kan I se her.Også tak til Ole S og Eli for deres gode guide tur i det Sydfynske mc-veje. Mvh. JBG.