Kølkær træf

Jørgen, Carina og Ole S - er nogle hardcore  SignRiders. De tog turen torsdag eftermiddag fra Middelfart mv. til Kølkær ved Herning.

Jørgen skriver:
Tak for sidst og det var en dejlig tur, som delvis blev ødelagt pga. regnvejret på vejen hjemad.

Plus, det sidste stykke efter vi forlod hinanden, kørte vi et langt stykke vej fyldt med lorte gylle…. Pyha vores maskiner blev oversmurt med gylle og stank af lort!!

Så vi måtte lige give mc’erne en tur med vand og sæbe.

Ja, det er jo charmen  ved at køre mc :-)

Mvh. Carina og Jørgen.

Hej med Jer.

Tak for sidst – dem som kom med til Kølkær. Lars D, Ole S, Jens Chr, og mig. Desværre kom Carina ikke, da hun kørte senere og for vild på vejen derud , men hun nød sin egen tur, da vejret var fint .

Turen startede fra Vejle Havn, i gennem Grejsdalen og Ådalen, videre gennem Vonge hvor vi drejede fra og kørte forbi Vesterby Mølle, Tinnet Krat (Gudenåens udspring) og videre igennem det smukke Rørbæk Sø , over Ejstrupholm, Fasterholt og Kølkær. Det tog en god times tid Vi var ca. 20 MC’ere. Rigtigt FEDT!!

Vi skønner der har været over langt over 2000 MC’ere på stedet. Læg mærke til de store fede Hoss Boss med deres 8 cylindrede motorer der vejer 630 kilo!!!

Mvh. JBG.

Skamlingsbanken
Oprindelig var planen at køre en tur til til Als, men Lars Pepsi var ikke på Als, så jeg ændrede turen til Skamlingsbanken.

Med på turen til Skamlingsbanken var Johannes, Eli, Ole S, Jørgen, Carina, Jens, Bjarne F.N og mig.

Mødestedet var vest center i Fredericia. Vi kørte til en lille by Kongsted forbi sø (Palmskov). Derefter kørte videre til Almind, Barmdrupdam, Kolding, Sjølund og Skamlingsbanken. Vi var der kun ca 20 min fordi Jørgen ,Ole S og Jens pev meget og var sultem. De ville have pølser i Karoline. 

Vi kørte så videre til Binderup strand, et sommmerhus område, videre til Sønder Stenderup. Sidst kørte vi til Middelfart, Karoline. Her mødte vi Helle og Bjrane. Dejligt at hilse påd em og Helles motorcykel var meget flot se på. Se billederne - her kan I se Jørgen og Jens spise pølser, de er meget sultne.
mvh Lars D. 

Hjejle lukning
Så har vi været på tur igen, os gæve jyder…. Vi har sms’et til 14 personer, men flere afbud og ingen tilbage meldinger, gennemførte vi turen med 5 MC’ere, Annette og Arne, CAG og JBG, Jens Chr. og Ole S.

Turen i dag gik til Silkeborg, hvor man fejrer Hjejle kioskens lukning med et mc parade ved P-pladsen hos Bygma, hvor vi kørte i en fastlagt rute på 27 km med politi ekskorte – nøjagtigt ligesom Bakken lukning. Man antog at der var 1.000 MC’er. 
Som du kan se på billederne havde vi haft en kanon hyggelig dag og desværre drillede Ole S,s RF lidt idet batt. var fladt eller blot en løs forbindelse – ved det ikke.Så jeg måtte jo agere som start hjælp hver gang vi skulle køre, puha det var hårdt!

Carina havde kaffe og lidt chokolade guf til os alle, mens Annette og Arne gav sodavand i et pause på vejen hjemad.Jeg drillede Ole S. med de sidste 2 billeder hvor man kan se at jeg skubber ham i gang og hvem er hurtigst fra 0- 100 km/t  - RF eller mig?? J

Mvh. JBG.

Jels

Tak for en dejlig eftermiddag og vi var samlet 9 Signriders og én hørende… og vi fik en dejlig tur i det fine vejr, hvor der var træf ved Jels Sø. Der var gratis is, og kaffen kostede en femmer!

Og nej… jeg fik en pølse denne gang – Carina havde jo lækre kanelsnegle med…uhmm.

Efter at kigget rundt og nydt kaffen kørte vi en tur i området Sommersted, Christiansfeld og ad de små snoede veje med Jens Chr. som styrmand. Vi gjorde holdt ved det smukke havn Hejlsminde, og fik taget en gruppe billede der.

Der var flere mc’ere på stedet og mange kom og kørte forbi.

Så gik turen hjemad hvor vi skiltes ved Kolding og kørte hver sit hjem. Flot vejr!

Mvh. CAG + JBG

Lars D. har lavet en video fra dagen.